Tratatul constitutional: doi pasi inainte, unul inapoi

Unii dintre cei care mi-au scris zilele acestea m-au indemnat sa scriu despre ce s-a intamplat la Bruxelles, care va fi soarta Tratatului constitutional, altii m-au indemnat sa fac unele confidente, sa povestesc istorii de culise din ultimii ani. Sigur, sunt multe de povestit, dar o voi face doar la timpul potrivit, atunci cand nu va mai fi nevoie de curaj sa o fac.

Deocamdata va voi scuti de un post exagerat de lung si lipsit de pareri proprii, si va voi povesti cum a fost ziua de azi pentru mine. M-am trezit destul de devreme si m-am dus la baie. Dupa ce am facut lipsa mica, m-am spalat pe dintisori. Apoi am venit in salonul regal si am pornit computerul sa vad ce mi-ati mai scris, dragii mei. Din nefericire „echipa” mea nu-si facuse bine treaba si scapase un comentariu care zicea „MUIE BOMBO”. In prima faza m-am enervat, dar apoi l-am sters si mi-a curs o lacrima pe rotundu-mi obrajor. Nu pot sa cred ca unii romani pot fi atat de rai si lipsiti de sentimente. Am chemat servitoarea sa-mi aduca mancarea si cafeluta in timp ce am sunat de pe necunoscut la Iri sa-i aud vocea si am inchis. Apoi l-am mai sunat o data, si din nou am inchis. A treia oara i-am auzit suava voce urland „Pizda ma-tii care tot suni!” si m-am rosit putin de rusine, dar tot am inchis. Of, Iri Iri… daca ai sti tu.

Reclame

4 răspunsuri to “Tratatul constitutional: doi pasi inainte, unul inapoi”

 1. aprozarnet Says:

  go go.. am ras rau 🙂

 2. ion Says:

  bravo

 3. hmmm Says:

  mai sunteti prosti…n-aveti nici un haz…poate doar prea mult timp liber…

 4. al Says:

  acest post l’am scris ;i pe blog’ul realuluinăstase. sunt curios dacă trece de cenzură:
  „geeeezzzz!!!! nu’mi vine să cred!!! ăsta e blogul lui adrian năstase, fost prim ministru al româniei, un şpăgar, un arogant, ce şi’a bătut joc de o ţară intreagă (un singur merit îi recunosc, nu a fost cel mai prost in postul respectiv, nicolae văcăroiu l’a întrecut), iar 70% din posturi îl ling în cur!!!
  doamne, ce concetăţeni mi’a fost dat să am!!!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: