Nu traim singuri in Europa…

 

M-am uitat pe programul reuniunii la care particip – un forum anual, de prestigiu. Romania nu stie sa se prezinte. Pe vremea guvernarii mele, Romania era respectata in strainatate. O aveam pe Nadia Comaneci. Il aveam pe Hagi. Ii aveam pe O-Zone, pe care-i furasem de la fratii mai comunisti. Ma aveati pe MINE, care apaream la Euronews si CNN. Am toate inregistrarile, daca va intereseaza. Le tin pe casete VHS intre sezonul 1 si 2 al emisiunii Monicai Columbeanu. Acum, Romania nu mai stie sa se prezinte. Alte tari stiu. Bulgaria isi prezinta astazi, intr-o sedinta plenara, oportunitatile si avantajele comparative pentru investitii straine. La fel, Ucraina, Polonia, Slovacia, Albania, Georgia etc. Nu cred ca sunt mai destepte aceste tari, au doar lideri mai capabili. Cum m-ati fi putut avea si voi, pe mine.

Am sa va dau un exemplu despre felul in care suntem ignorati, lasati sa functionam ca “provincie romana” in “imperiul european”. In ziarul Le Figaro de ieri, intr-un articol despre Romania (si evident despre raportul Comisiei…) este mentionat presedintele tarii, domnul “Traian BABESCU”. M-am bucurat pentru prima oara ca nu am devenit eu presedinte, va dati seama ce mi-ar fi putut poci si mie numele. Pai cum ar fi sunat „Tov. Adrian Bastase” sau, la cat de bine s-au informat, m-ar mai fi trecut si drept „Tov. Bombonel”, ceea ce poate pe moment m-ar fi amuzat. Hihi.

Pe curand. Pe cur-and, v-ati prins? Hihi.

Reclame

4 răspunsuri to “Nu traim singuri in Europa…”

 1. Sakura Says:

  binevenita aceasta variatie de cur-and :))

 2. mtX Says:

  hihi… ai scris „forum anual”.. adica aproape „anal” :))

 3. cutu Says:

  tare destept trebuie sa te crezi de scrii prostiile astea..ori pierzi timpul si nu ai cum sa te lauzi, ori e o recompensa pentru ca te faci de cacao..ma intreb cate comentarii nasolae pentru tine stergi pe zi

 4. babi Says:

  Cel despre care scrii (sau mai corect insinuezi) are el destule pacate dar laturile tale si demonstratia de lipsa de talent si umor ne creeaza noua cititorilor o stare de greata si revolta, fiind nevoiti sa ne intersectam existenta cu toate dejectiile societatii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: